SEGRE

PAERIA PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUSGRANS PROJECTESPROJECTES MENORS

Votació ciutadana per triar obres

Els lleidatans poden votar des d’avui i fins al dia 11 entre un centenar de projectes al web www.LaLleidaQueTuVols.org || També hi haurà urnes als centres cívics del 12 al 15

La plaça del Dipòsit.

La plaça del Dipòsit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat de Lleida poden votar a partir d’avui de forma telemàtica quins projectes d’entre un centenar de propostes presentades per entitats i particulars es faran realitat aquest any, en el marc dels pressupostos participatius. En total, suposaran una inversió d’un milió d’euros de la Paeria.

Els ciutadans votaran tant grans projectes d’un import entre 50.000 i 200.000 euros (se n’elegiran entre un i quatre, tenint en compte que el seu valor total no pot superar els 200.000 euros) com projectes menors, d’un màxim de 50.000 (se’n podran aprovar tants com sigui possible fins a completar la partida destinada de 800.000 euros).

Es podrà elegir entre un i quatre grans projectes i alguns de menors per un import total d’un milió

Les votacions telemàtiques a través del web www.LaLleidaQueTuVols.org es prolongaran fins al dia 11 i la votació presencial està prevista del 12 al 15 en diversos centres cívics, en horari de 12.00 a 20.00 hores. En concret, el dia 12 es podrà votar a Balàfia, Pardinyes i el Secà de Sant Pere; el 13, a la Bordeta, Cappont i els Magraners; el 14, a la Mariola, l’Ereta i Democràcia, i el 15, a Sucs, Raimat i Llívia. Aquest últim dia serà l’escrutini, a les 20.00 hores, al saló de plens de l’ajuntament.

Mig miler de persones han participat en els últims mesos en les diferents fases de debat i presentació de propostes dels pressupostos participatius, de les quals han acabat sorgint 103 projectes, 29 de majors i 74 de menors, agrupats en diferents categories.

En aquest sentit, hi ha propostes sobre millora d’infraestructures urbanes i mobilitat; d’equipaments i serveis sociocomunitaris; de centres cívics i altres espais municipals; del paisatge urbà i medi ambient; per a la promoció d’activitats culturals; per a la prestació de serveis socials a la comunitat; per impulsar la seguretat i el civisme, i per promocionar la pràctica de l’esport. Inicialment, les propostes presentades eren 163, però una comissió tècnica les ha revisat i les ha reduït al final a 103.

A la llistat superior, apareixen tots els grans projectes entre els quals es podrà votar i una mostra de les propostes de projectes menors.

tracking