SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un motorista de cinquanta-nou anys al xocar contra una rotonda a l'Ll-11

L’accident es va produir a la matinada i el vehicle es va incendiar després de la col·lisió

Vista del lloc de l’accident a la rotonda que uneix l’Ll-11 amb la C-13 a Lleida.

Vista del lloc de l’accident a la rotonda que uneix l’Ll-11 amb la C-13 a Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista de 59 anys va morir ahir a la matinada a l’Ll-11 a Lleida al xocar contra el mur d’una rotonda i incendiar-se la moto que conduïa. Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit, el sinistre va tenir lloc cinc minuts després de la mitjanit al punt quilomètric 8,1 de l’Ll-11. Per causes que es desconeixen i s’investiguen per part dels Mossos d’Esquadra, la motocicleta va sortir de la via, pel que sembla, després de xocar contra la rotonda que uneix aquesta carretera amb la C-13. A causa de la col·lisió, el vehicle de dos rodes es va incendiar i el conductor, Jeroni Contreras Consuegra, veí de la capital del Segrià, va morir. Fins al lloc de l’accident es van traslladar dos patrulles de la policia catalana, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima mortal, s’eleven a deu els motoristes morts en accident de trànsit a les carreteres lleidatanes aquest any, el doble que els del mateix període del 2016. A més a més, augmenta la xifra negra de sinistralitat amb 31 morts fins ara, una més que les que es van produir en tot l’any passat. L’última víctima mortal es va produir fa una setmana quan va morir un jove de les Borges Blanques després d’una col·lisió amb un camió a la carretera N-240 a Vinaixa.

D’altra banda, un motorista andorrà de 21 anys va morir dilluns passat, arran d’una col·lisió amb un cotxe a Castelló, el conductor del qual ha ingressat a la presó al donar positiu en drogues i fer un avançament indegut.

tracking