SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Ferit al col·lidir un cotxe i una motocicleta a Lleida

Els fets van tenir lloc al carrer Corregidor Escofet || Bolca un camió carregat de porcs a prop de Vilanova de la Barca

Una motocicleta va xocar ahir amb força contra un cotxe al carrer Corregidor Escofet de Lleida.

Una motocicleta va xocar ahir amb força contra un cotxe al carrer Corregidor Escofet de Lleida.G.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 38 anys va resultar ahir ferit en un accident que va tenir lloc al carrer Corregidor Escofet de Lleida. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 14.43 h, quan va tenir lloc una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. A causa del xoc, el conductor d’aquest últim vehicle hauria resultat ferit i traslladat per una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital. Fins al lloc dels fets es van desplaçar també dos dotacions dels Bombers de la Generalitat.

D’altra banda, un camió carregat de porcs va bolcar a la C-13 en sentit el Colet. El conductor va resultar pràcticament il·lès, amb alguna ferida al braç, segons van informar els Bombers, que van assenyalar que el vehicle va quedar ocupant el voral, per la qual cosa no hauria estat necessari tallar cap carril.

Un altre conductor va resultar també il·lès a l’A-2, a l’altura del quilòmetre 490, a Golmés, quan una furgoneta va rebre un cop.

En un altre ordre de coses, ahir es van registrar diversos incendis, un dels quals en un pis del passeig de Ronda, 128, a Lleida, on es va cremar totalment una habitació al voltant de les 05.25 h. Fins al lloc dels fets es van desplaçar set dotacions dels Bombers.

tracking