SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Ampli dispositiu de recerca d'una persona caiguda al canal de Seròs

Bombers, Mossos, Urbana i SEM van inspeccionar la infraestructura des de la Bordeta fins a Albatàrrec || Durant tota la tarda no van trobar la víctima

La recerca es va iniciar a la Bordeta, on es va rebre la trucada d’emergència.

La recerca es va iniciar a la Bordeta, on es va rebre la trucada d’emergència.A. GUERRERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Sistema d’Emergències Mèdiques van desplegar ahir al migdia un ampli dispositiu de recerca per mirar de trobar una persona que va caure al canal de Seròs al seu pas per la Bordeta.

Els serveis d’emergència van rebre la trucada d’un veí del carrer Campament a les 14.20 hores que alertava de la presència d’una persona dins del canal que estava sent arrossegada pel corrent, segons va informar Bombers, que no va precisar si es tractava d’un home o una dona.

Agents dels dos cossos policials, així com tres dotacions de Bombers, van acudir fins a la Bordeta. Tanmateix, no van trobar cap indici després d’una primera inspecció ocular. Cap a les 14.40 hores es van desplaçar cap al Parc de l’Aigua i Copa d’Or, on, pel que sembla, una altra persona també va albirar el que semblava ser un cos dins del canal. Tampoc van trobar indicis.

Bombers i Mossos van continuar la recerca durant tota la tarda continuant el curs del canal al seu pas per Albatàrrec i Montoliu de Lleida.

Precisament, en molts dels punts de la infraestructura hi ha cartells de la companyia Endesa advertint del perill pel risc de caiguda i pel fort corrent de l’aigua.

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat no descartaven cap hipòtesi. Tampoc va transcendir si la policia catalana havia rebut la denúncia d’alguna desaparició que pogués estar-hi relacionada.

Rescats ‘heroics’ a la mateixa zona

Un grup de corredors del Sícoris Club van rescatar el juny de l’any passat una dona quan era arrossegada pel corrent al canal de Seròs al seu pas per la Bordeta. Van organitzar i van muntar una cadena humana i van aconseguir treure-la de l’aigua amb vida. El 2014, un veí de la Bordeta es va tirar a l’aigua per salvar una dona. Agents de la Urbana van poder treure’ls amb cordes.

La recerca es va iniciar a la Bordeta, on es va rebre la trucada d’emergència.

La recerca es va iniciar a la Bordeta, on es va rebre la trucada d’emergència.A. GUERRERO

tracking