SEGRE

SUCCESSOS ARREST

Detingut per una agressió amb navalla al Barri Antic

La víctima va anar a la caserna de la Urbana per denunciar la ganivetada || El suposat agressor va ser detingut poc després

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir a la matinada per un delicte de lesions un veí de Lleida de 31 anys com a presumpte autor d’una ganivetada a un altre home al Barri Antic. Els fets es van produir cap a les 03.00 hores, quan un home va anar a la caserna de la Guàrdia Urbana per denunciar que un individu l’havia agredit amb una navalla. El denunciant presentava una ferida a la galta.

Els agents li van prendre declaració i, entre altres aspectes, li van preguntar per les característiques de l’autor. A partir de la descripció que va facilitar, diverses patrulles es van desplaçar fins al Barri Antic i, minuts després, van localitzar el presumpte autor. Els urbans li van donar l’alto, el van identificar i també van observar que tenia restes de sang a la roba. Per la seua banda, l’individu va reconèixer que s’havia barallat amb el denunciant. Davant de les evidències de conducta delictiva, els agents van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte de lesions. Posteriorment, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i està previst que ben aviat declari davant del jutjat de guàrdia, que haurà de decidir si el deixa en llibertat (amb càrrecs o no), li decreta l’ingrés preventiu a la presó o adopta un altre tipus de mesura.

Els agents van identificar el presumpte autor, que tenia restes de sang a la roba

Els delictes de lesions es van reduir un 10,21 per cent i les coaccions, un 4,33%, a la Regió Policial Ponent (RPP) durant l’any 2016, segons van informar el mes de març els Mossos d’Esquadra. Els casos de violència física o psíquica en l’àmbit familiar van disminuir un 5,26 per cent, però, al contrari, van augmentar un 7,21% els casos de maltractaments en l’àmbit de la llar.

En total, els fets delictius al llarg de l’any 2016 van disminuir un 7,27 per cent en relació amb el període anterior. Respecte a la distribució dels fets penals, del total dels 16.362 fets coneguts, un 81 per cent corresponen a delictes contra el patrimoni; un 16%, a delictes contra les persones, entre els quals les lesions, i un 4%, a altres fets.

tracking