SEGRE

EDUCACIÓ ESCOLES

Assegurada l’ampliació de la guarderia del Barri Antic

El ple va aprovar la reforma dels carrers

Imatge d’arxiu de la guarderia municipal del Barri Antic.

Imatge d’arxiu de la guarderia municipal del Barri Antic.HERMÍNIA SIRVENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El projecte d’ampliació de l’escola bressol del Barri Antic i la ludoteca del centre històric seguirà endavant després que el ple municipal de divendres passat aprovés la modificació del pla urbanístic de la poma entre els carrers Boters i Travessera de la Cotxera, per ampliar els dos espais educatius.

La reforma d’aquests carrers afectarà concretament els portals 7, 9 i 11 de carrer Boters i el número 16 de Travessera de la Cotxera, un fet que comportarà qualificar com a sistema d’equipament comunitari una superfície de 184,66 metres quadrats, que s’utilitzaran per ampliar els serveis tant de l’escola bressol com de la ludoteca.

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa va justificar l’ampliació d’aquests centres com un pas més en la promoció de polítiques d’innovació social de la Paeria, que comportaria una ampliació a les places de la guarderia i la ludoteca. Actualment l’escola bressol i l’altre equipament infantil ocupen una superfície de 780 metres quadrats i la guarderia compta amb 36 nens d’entre 1 i 2 anys. S’ampliarà el pati i comptarà amb una zona assolellada més àmplia.

tracking