SEGRE

EDUCACIÓ PAERIA I GENERALITAT

Aportació de més de 90.000 € per a tallers i activitats extraescolars

Paeria, Ensenyament i pares es van reunir aquest dilluns.

Paeria, Ensenyament i pares es van reunir aquest dilluns.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria i el departament d’Ensenyament de la Generalitat aporten 93.500 euros als centres educatius i les AMPA aquest curs escolar perquè desenvolupin tallers per a nens i joves en el marc de la línia de subvencions per a activitats extraescolars i el Pla Educatiu d’Entorn (PEE). En concret, l’ajuntament subvenciona amb 50.000 euros diferents col·legis i instituts que prèviament ho hagin sol·licitat per impartir tallers de música, teatre o de plàstica, entre d’altres, fora de l’horari lectiu. Part d’aquesta dotació també inclou ajuts a famílies per costejar la participació dels fills en aquestes activitats escolars. La Paeria ha rebut 572 sol·licituds en aquest àmbit.

D’altra banda, la Generalitat aporta 43.500 euros més per al desenvolupament de divuit accions de promoció de la salut i per a l’organització de casals d’estiu, tallers de reforç o d’aprenentatge de català.

El PEE és un projecte de cooperació educativa entre les dos administracions que va començar a Pardinyes. Actualment funciona en tots els centres de Lleida.

tracking