SEGRE

PAERIA CONVENIS

El comerç constata un descens de les vendes en productes d'ús no quotidià

Representants de la Paeria i de la Fecom, Pimec i ADICAE.

Representants de la Paeria i de la Fecom, Pimec i ADICAE.HERMÍNIA SIRVENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va renovar ahir l’acord de col·laboració amb les principals entitats del sector comercial de la ciutat. L’alcalde, Àngel Ros, va presidir la firma de l’acord dels convenis de promoció i suport econòmic amb la Federació de Comerç (Fecom), Pimec Comerç i l’Associació d’Usuaris de Bancs i Caixes d’Assegurances de Catalunya (ADICAE).

Aquest acord se signa per tercera vegada amb la Fecom, per segona amb Pimec i és el primer amb ADICAE. El conveni servirà per a la consolidació del suport de l’ajuntament al sector comercial de Lleida i, per primera vegada, per donar protecció i atenció als consumidors, especialment en qüestions financeres.

Fecom i Pimec van destacar que aquest acord permetrà dur a terme iniciatives per dinamitzar el sector empresarial i comercial. D’altra banda, la presidenta de la federació de comerciants, Maria Rosa Eritja, va destacar que des de mitjans d’agost hi ha hagut una baixada de vendes a la ciutat per la incertesa política que viu el país. “Des de l’agost més o menys hi ha hagut un canvi en el consum de la gent, a la federació ho hem notat, especialment en el sector de la roba i tots aquells serveis que no són de consum o ús quotidià”, va dir Maria Rosa Eritja.

tracking