SEGRE

Mig miler de persones protesta a Lleida contra les acusacions d'adoctrinament

Denuncien l’aplicació de l’article 155 i també reclamen llibertat per als Jordis

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Jo adoctrino en valors" i "Adoctrinem quan denunciem la repressió" van ser dos dels molts missatges que va llançar aquest dimecres la comunitat educativa de Lleida en una concentració a la plaça Paeria contra les acusacions d’"adoctrinament" dels alumnes catalans.

Cinc-centes persones, segons els Mossos d’Esquadra, van corejar "l’educació no és toca" i "les escoles seran sempre nostres" i una estudiant i una docent van llegir un manifest en el qual van demanar la dimissió dels ministres d’Interior i d’Exteriors. "Això no és un atac sol contra els docents, és un atac contra l’educació pública. Volen desmantellar-la des de fa temps i no ho permetrem", van afirmar. Van destacar tambien la seua oposició frontal a l’aplicació de l’article 155 i van reclamar llibertat per als Jordis.

La concentració va acabar amb una cançó de Txarango, el cant d’Els Segadors i una proclama: "Docents de Lleida, continuem adoctrinant en la defensa de la nostra escola, la immersió lingüística i l’educació no segregadora, com hem fet sempre."

La protesta s’ha repetit en diferents capitals de comarca.

La protesta de docents aquest dimecres a la tarda a la plaça Paeria de Lleida.

Mig miler de persones protesten a Lleida contra les acusacions d'adoctrinament a les escolesS.E.

tracking