SEGRE

SALUT PÚBLICA NORMATIVA

Multa de 4.000 € a la Sirollada per vendre alcohol a menors

En un dels actes alternatius als oficials durant les Festes de Maig || La Urbana va aixecar acta i la Generalitat sanciona

238622_1.jpg

238622_1.jpgSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat ha imposat una multa de 4.000 euros al col·lectiu la Sirollada per vendre alcohol a menors en una de les activitats que va organitzar com a alternativa als actes oficials per les últimes Festes de Maig, segons ha pogut saber aquest diari. Agents de la Guàrdia Urbana van obrir expedient a la Sirollada quan van comprovar que venien alcohol a menors i li van donar curs tant a l’àrea municipal de Seguretat Ciutadana com al departament de Salut Pública de la Generalitat.

Tal com va publicar aquest diari, durant les festes, la Paeria va demanar a la Guàrdia Urbana que vigilés la venda d’alcohol a menors a les barres dels Camps Elisis, al rebre una denúncia ciutadana en aquest sentit. De fet, la Sirollada i la Paeria van mantenir una polèmica, ja que el col·lectiu va celebrar un vermut que tenia previst malgrat no disposar d’autorització. Així mateix, va haver d’anul·lar un dinar popular programat a la plaça Blas Infante, quan agents de la Policia Local els van advertir que no comptaven amb permís per cuinar.

Un portaveu del col·lectiu va confirmar que han rebut la notificació de la sanció i va afegir que estudien el cas amb els advocats.

tracking