SEGRE

JUSTÍCIA INSTAL·LACIONS

L'accés als jutjats de Lleida per l'Audiència serà amb una porta giratòria

Per millorar la climatització de l’edifici

Aquesta setmana s’ha col·locat l’estructura circular de la porta giratòria.

Aquesta setmana s’ha col·locat l’estructura circular de la porta giratòria.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’accés a l’edifici dels jutjats del Canyeret de Lleida per l’Audiència serà ben aviat amb una porta giratòria. Els operaris han col·locat aquesta setmana l’estructura circular, en una intervenció que s’emmarca en la segona fase de les obres d’ampliació de l’edifici. L’objectiu és “millorar la climatització”, segons van apuntar des del departament de Justícia. Tanmateix, es dóna la circumstància que l’anterior entrada es va habilitar fa tot just tres anys amb motiu de la primera fase d’obres. Eren amb portes vidrades i corredisses.

El delegat dels serveis territorials de Justícia a Lleida, Jaume Montfort, va explicar ahir que “era una intervenció planificada en aquesta segona fase que s’ha accelerat perquè encara hi havia els vidres trencats que van trencar a l’estiu dos joves que van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra”.

L’entrada, que era de portes vidrades corredisses, es va habilitar fa tot just tres anys

A més, l’anterior accés havia rebut múltiples queixes del personal, especialment a l’hivern, perquè a l’obrir-se les portes corredisses passava molt fred. Així mateix, diverses persones també s’havien queixat perquè s’hi havien colpejat, segons van apuntar des de Justícia.

Aquesta intervenció ha provocat que des de fa dos setmanes els usuaris entrin pel lateral, en una porta provisional que s’ha habilitat.

En aquest sentit, el departament de Justícia va reprendre al maig, amb dos anys de demora, les obres d’ampliació que preveuen la construcció de les noves set sales de vistes a la planta baixa, dos de les quals de més envergadura, a banda d’un espai per acollir les proves judicials i un nou espai per a l’arxiu de documents que s’adequarà a la part de l’edifici que es va ampliar en la primera fase, que va finalitzar el juliol del 2014.

tracking