SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detenen un jove acusat de dos assalts “molt violents” a Cappont

Dimarts va atacar dos homes sense intercanviar cap paraula a l’avinguda de les Garrigues i Jaume II || Els va clavar sengles cops de puny a la cara per sorpresa

El segon assalt el va cometre al carrer Jaume II de Cappont.

El segon assalt el va cometre al carrer Jaume II de Cappont.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un jove de 20 anys de nacionalitat polonesa i sense domicili conegut acusat d’assaltar dimarts amb molta violència dos homes a Cappont als quals va colpejar de manera molt contundent a la cara. La policia catalana el va arrestar com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El dimarts 24 a la matinada es va produir un robatori violent a l’avinguda de les Garrigues. Un treballador que tornava a casa va ser requerit per un jove que li va demanar un cigarro. A continuació, i sense intercanviar cap paraula, li va clavar un cop de puny a la cara que el va deixar atordit. Posteriorment, li va sostreure la bossa, a la qual portava la documentació personal, quinze euros i una targeta de crèdit, i va fugir del lloc. A conseqüència de la violenta agressió, la víctima va patir lesions a la cara. El mateix dia, cap a les vuit del matí, es va produir un altre assalt similar al mateix barri, concretament a l’avinguda Jaume II. Un individu va assaltar un jove universitari i després de colpejar-lo a la cara va fugir del lloc amb la motxilla de la víctima, on hi havia un ordinador portàtil. Després de sospitar que els dos robatoris haurien estat perpetrats per la mateixa persona, els Mossos d’Esquadra es van desplegar per localitzar el lladre davant del temor que pogués actuar de nou. Mentre el buscaven, els agents van detectar que una persona havia intentat fer compres en diversos establiments de la capital del Segrià amb una de les targetes de crèdit sostretes.

Va ser localitzat després d’intentar comprar amb una targeta de crèdit que havia robat

Els investigadors van localitzar i van detenir el sospitós a l’avinguda Josep Irla, a la Bordeta, al costat del MediaMarkt. Els investigadors es van mostrar sorpresos per la violència que va fer servir el jove en els dos casos i la fredor davant de les víctimes, a les quals va atacar sense intercanviar cap paraula. La seua aparença tampoc s’enquadrava en el perfil d’un delinqüent, segons van apuntar fonts properes al cas.

Un altre individu va ser empresonat per quatre assalts fa una setmana

?Un veí de Salou de 42 anys i amb múltiples antecedents va ser empresonat diumenge passat acusat de ser l’autor d’una onada d’atracaments en comerços de la capital del Segrià que es van cometre entre els dies 13 i 17 d’octubre. Els Mossos el van arrestar pels assalts en una farmàcia, una pastisseria, una casa d’apostes i un supermercat. En tots els casos, l’assaltant entrava als locals i amenaçava els empleats amb un ganivet o un tornavís, els exigia que li donessin els diners de la caixa enregistradora i fugia molt de pressa. Els investigadors van recollir informació gràcies a la descripció que van fer les víctimes i al visionament de les càmeres, la qual cosa va permetre identificar-lo. El jutge va decretar presó pel seu elevat risc de fuga i per l’alta probabilitat de reincidència.

tracking