SEGRE

ESNOTICIA

ACTUALITZACIÓ. La Paeria no ha retirat el retrat del president

La sala de plens de Tàrrega, amb el retrat de Puigdemont.

La sala de plens de Tàrrega, amb el retrat de Puigdemont.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Lleida ha decidit aquest dimarts mantenir el retrat de Puigdemont que s'exhibeix al despatx noble, tot i que ahir va informar a SEGRE que el retiraria.

La majoria d'ajuntaments socialistes tenen intenció de deixar el retrat en els seus consistoris fins al nomenament del nou president de la Generalitat. Altres, com Gimenells, Salàs i Bausen, mai han tingut la fotografia de Puigdemont. En el cas de Torre-serona, tampoc no han exhibit mai la dels seus antecessors, segons l’alcalde, Enric Colom.

D’altra banda, els cessaments de càrrecs eventuals de la Generalitat afecten a Lleida Àlex Moga, fins ara assessor del Govern en les seues relacions amb Aran. En les delegacions territorials de Lleida i el Pirineu, la situació laboral de dos càrrecs de confiança nomenats responsables d’aquestes dos oficines està encara per determinar.

LES CLAUS

  • Assessor sobre Aran. Àlex Moga no havia rebut ahir notificació formal del seu cessament però ho donava per fet, i va ratificar la intenció de treballar per Aran i col·laborar amb la Generalitat. 
  • Cessaments encara incerts. Els responsables d’oficina de les delegacions del Govern a Lleida i el Pirineu són càrrecs eventuals adscrits a Vicepresidència, encara que elegits pels delegats territorials, per la qual cosa hi ha dubtes obre el seu possible cessament.
tracking