SEGRE

HABITATGE BARRI ANTIC

Queixes per brutícia, soroll i drogues en un bloc del Centre Històric

Els veïns diuen que la situació, que han denunciat moltes vegades a Mossos i Urbana, segueix igual que a l’estiu || La setmana passada es va cremar un dels pisos

Vista d’un dels quartos d’un pis de l’immoble on es va calar foc la setmana passada.

Vista d’un dels quartos d’un pis de l’immoble on es va calar foc la setmana passada.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns del Barri Antic estan cansats de denunciar a la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra l’estat deplorable en el qual es troba l’immoble ubicat al carrer Sant Carles 11, on la majoria dels pisos estan okupats i desvalisats i on “diàriament” hi ha tràfic de drogues, a banda de les baralles i excés de soroll que causen els inquilins. A més, un veí de la zona va alertar que la setmana passada es va calar foc a l’habitació d’un dels habitatges.

A dins, poden veure’s les parets i mobles cremats i el terra està ple de runa, les finestres estan trencades i moltes de les canonades i el vàter han estat desvalisats. S’ha de recordar el Barri Antic va recollir firmes a l’estiu perquè s’actuï en aquest immoble.

“L’edifici s’està podrint. Els inquilins vénen i se’n van, entren quan volen, es punxen a l’escala, hi ha restes de xeringues. No entenc per què ningú no vol intervenir en l’assumpte per arreglar-lo. L’edifici no és vell, és una pena deixar-lo perdre”, expliquen. La majoria dels pisos són propietat d’una entitat bancària i alguns habitatges han estat tapiats. Per això, insten les administracions o propietaris a actuar per recuperar l’immoble i poder dedicar-lo a lloguers socials.

Segons van informar fonts solvents, agents dels Mossos i la Urbana han acudit en reiterades ocasions a l’immoble i han efectuat detencions. Diversos inquilins tenen antecedents per robatoris però assenyalen que, més enllà de la seua detenció, la decisió depèn d’un jutge.

Vista d’un dels quartos d’un pis de l’immoble on es va calar foc la setmana passada.

Vista d’un dels quartos d’un pis de l’immoble on es va calar foc la setmana passada.LLEONARD DELSHAMS

tracking