SEGRE

COMERÇ ACTIVITAT

Festiu comercial a mig gas

Grans superfícies i franquícies van obrir, al contrari que les botigues locals || Alguns comerciants diuen que el negoci va ser inferior a un dia feiner

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El festiu d’obertura comercial ahir, dia de Tots Sants, a Lleida va tenir un seguiment desigual per part dels establiments. La majoria de les grans superfícies i franquícies van obrir les portes, mentre que en els negocis familiars i locals hi va haver una obertura intermitent: uns només al matí, d’altres tot el dia i la majoria no van aixecar la persiana.

“Si fos per nosaltres, avui no obriríem, la gent que passa per l’Eix va de passeig i pocs paren a comprar, però aquesta decisió no depèn de nosaltres”, explicava una empleada d’una coneguda marca de roba. “Hem obert perquè la resta de botigues, franquícies en general, han obert, encara que el volum de negoci que portem avui és baix, fins i tot menys que un dia feiner”, va dir una comerciant del carrer Major.

Altres botigues també van aprofitar el dia d’ahir per començar les rebaixes del Black Friday i la campanya nadalenca. “Crec que només podrem tancar el dia 3 de desembre, la resta estarem al màxim”, va assenyalar la gerent d’una botiga de complements.

En altres punts de la ciutat, com la Zona Alta, van ser molt pocs els que van obrir. Segons el president dels comerciants, Josep Bellera, “pocs negocis han obert avui, uns quants només ho han fet al matí. És un dia familiar i de tradició i per això molts comerciants van preferir passar el dia en família”, va indicar Bellera.

Clients en una gran superfície ahir a la tarda.

Clients en una gran superfície ahir a la tarda.ITMAR FABREGAT

Clients en una gran superfície ahir a la tarda.

Clients en una gran superfície ahir a la tarda.ITMAR FABREGAT

tracking