SEGRE

DEMANDES SUCCESSOS

Reclamen a Inefc per seqüeles a una dona per un accident a la piscina

Els fets van ocórrer el gener del 2016 al complex de la Caparrella

L’accident va tenir lloc el gener del 2016 a la piscina d’Inefc, a la Caparrella.

L’accident va tenir lloc el gener del 2016 a la piscina d’Inefc, a la Caparrella.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La família d’una dona que va tenir un accident a la piscina d’Inefc, al complex de la Caparrella l’any passat, ha presentat una reclamació patrimonial contra l’organisme esportiu per les seqüeles sofertes. A causa de l’accident, aquesta dona pateix danys neurològics que li han causat una gran dependència, ja que està impossibilitada. Danys que encara estan pendents de valorar però que la seua defensa, exercida per l’advocat Rubén Rodríguez, considera que podrien suposar una indemnització de fins a 500.000 euros.

Els fets van ocórrer el 16 de gener del 2016 quan aquesta dona, de 40 anys i professora de Secundària en un institut de Lleida, estava nadant a la piscina d’Inefc. Una altra usuària va donar la veu d’alarma al veure que aquesta dona es trobava al fons de la piscina, per la qual cosa un monitor va aconseguir treure-la de l’aigua. La defensa assenyala que aquest rescat no el van fer els socorristes, així que ha presentat una demanda per negligència.

Els fets es van arxivar per la via penal al considerar que la responsabilitat és civil.

Ara, la família ha presentat una demanda de procediment de responsabilitat civil per la via administrativa contra l’Institut d’Educació Física de Catalunya (Inefc), el Club Esportiu Inefc Lleida, que gestiona la piscina, i dos socorristes. L’advocat assenyala que hi ha una clara negligència, ja que, va dir, va ser un monitor i no els socorristes qui va treure la dona de l’aigua i no se sap quant de temps va estar submergida, la qual cosa va agreujar les seqüeles. La dona va estar ingressada a l’UCI i els serveis d’emergències van trigar una hora a reanimar-la. La defensa també reclama pels perjudicis ocasionats la família.

tracking