SEGRE

Detingut per pegar a la parella en una discussió a Lleida

L’agressor, de 27 anys, i la víctima, de 22, estaven en un cotxe aparcat davant la Paeria

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir a primera hora del matí d’aquest diumenge un jove de 27 anys acusat d’agredir la seua parella a l’avinguda Blondel, just davant de la Paeria. Els fets van ocórrer quan passaven pocs minuts de les sis del matí. Segons van informar fonts de la Policia Local, pel que sembla la parella circulava amb el seu cotxe quan l’arrestat, que el conduïa, el va estacionar a la reserva que hi ha davant l’ajuntament. Allà, després de mantenir una discussió amb la seua parella, que anava de copilot, la va agredir presumptament. Va ser un agent de la Guàrdia Urbana que es trobava fent un servei de custòdia a la Paeria qui va observar l’ocorregut.

Després de recollir les versions de les dos parts, la Urbana va detenir el presumpte agressor, que va ser identificat com a M.F.V.G., de 27 anys i de nacionalitat equatoriana, acusat d’un delicte de violència masclista. La jove, de 22 anys i també equatoriana, no va haver de ser traslladada a l’Arnau de Vilanova.

Els jutjats de Lleida van rebre, entre els mesos d’abril i juny d’aquest any, gairebé tres denúncies al dia, fins un total de 256, segons dades del Consell General del Poder Judicial. Les xifres assenyalen que, encara que ha baixat el nombre de víctimes, 235 davant les 249 de l’any passat, aquestes presenten més denúncies. En set de cada deu casos, la relació afectiva havia acabat en el moment de la denúncia.

tracking