SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Accepten un any i nou mesos de presó per traficar amb droga a Lleida

Sis persones jutjades ahir a l’Audiència

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sis dels set acusats, tres homes i tres dones, de formar part d’una xarxa de tràfic de drogues a Lleida, que va ser desarticulada per la Policia Nacional l’any 2014, van acceptar ahir sengles condemnes d’un any i nou mesos de presó. Tots van ser condemnats com a autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de pertinença a grup criminal. També van acceptar el pagament d’una multa.

El judici de conformitat es va celebrar a l’Audiència de Lleida, després que les parts arribessin a un acord previ. Inicialment, la Fiscalia sol·licitava condemnes d’entre tres anys i mig i cinc anys de presó. Un setè acusat, que ahir no va anar a la vista oral, presumiblement acceptarà avui la condemna, segons van apuntar fonts judicials.

La Policia Nacional va confiscar 493 grams d’heroïna i 22 de cocaïna valorats en 61.000 euros

La Policia Nacional va confiscar a la xarxa un total de 493 grams d’heroïna (valorada en 47.220 euros), 22 grams de cocaïna (valorats en 13.956 euros) i productes químics per a la seua manipulació. D’aquesta manera, es va considerar provat que la xarxa, a través d’una societat i una empresa de paqueteria, distribuïa entre els acusats productes químics per manipular l’heroïna i la cocaïna.

El Ministeri Públic considerava que una de les dones era la líder d’un grup de persones dedicades a la compra i la distribució de cocaïna i marihuana. Arran de la investigació, que va incloure escoltes telefòniques, la Policia Nacional va efectuar entrades a diversos domicilis dels acusats.

El judici de conformitat es va celebrar ahir a l’Audiència de Lleida.

El judici de conformitat es va celebrar ahir a l’Audiència de Lleida.LLEIDA TELEVISIÓ

tracking