SEGRE

El portaveu del PP a la Paeria: "Posar a la llista un socialista rebotat evidència la decadència del partit"

Joan Vilella critica la decisió de presentar com a número 2 del PP per Lleida l'exsocialista Dante Pérez, alcalde de Gimenells

Piulada Joan Vilella

Piulada Joan Vilella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal del PP a l'ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha criticat aquest divendres a través del seu compte de Twitter la decisió del partit de presentar l'alcalde de Gimenells, l'exsocialista Dante Pérez, com a número 2 per Lleida: "L'haver de posar de número 2 a la llista electoral un socialista rebotat posa en evidència la decadència del PP de Lleida".

En declaracions a SEGRE, Vilella ha assegurat que no té intenció de deixar el partit i que seguirà a la Paeria. En tot cas, diu, més endavant ja s’ho “plantejarà”.

Respecte a la piulada, referent al ‘fitxatge’ de l’alcalde de Gimenells, afirma que només ha expressat “el seu malestar i el d’altres militants del PP” per una decisió de la direcció del partit que considera “poc encertada” i “unilateral”. “No cal ser molt intel·ligent per veure que és una incoherència total que el número 2 del PP de Lleida sigui una persona que encara és alcalde socialista”,  ha afegit Vilella.

“Els militants del PP hem de servir per alguna cosa més que per omplir autocars per anar a un míting o a una manifestació, hem de poder expressar la nostra opinió, encara que sigui diferent de la de la direcció. Si això no ho accepten, el PP no és el meu partit”, ha sentenciat.

El PP va anunciar ahir dijous el fitxatge de Dante Pérez només un dia després que l'alcalde de Gimenells fes públic a través de les xarxes socials la seua intenció de deixar el PSC pel pacte amb la nova formació d’Unió (Units per Avançar).

A les últimes primàries del PP a Lleida Joan Vilella va recolçar Maria José Horcajada, mentre que Dolors López, l'anterior líder del partit a Ponent, va ser valedora de Marisa Xandri, actual número 1 a les llistes per al 21D.

Per la seua part, l'altre integrant del grup municipal del PP, del qual és presidenta, Dolors López, s'ha limitat a manifestar que "no estic d'acord amb les declaracions de Joan Vilella i sí que estic d'acord amb el fitxatge de Dante Pérez, perquè en aquests moments excepcionals a Catalunya el que importa és la ideologia de les persones i la de Dante s'adequa perfectament amb el PP". López no ha volgut comentar si Vilella pot ser sancionat o expulsat del partit. 

El PP de Lleida lamenta les declaracions de Joan Vilella

El PP de Lleida ha lamentat mitjançant un comunicat les declaracions de Joan Vilella. En aquest sentit, el PP ha defensat que l’exsocialista Dante Pérez ocupa el número 2 de la llista electoral per al 21D per “la seua vàlua personal i el seu indubtable compromís amb la unitat d’Espanya i la defensa dels valors constitucionals”.

tracking