SEGRE

POLÍTICA

Albiol insta a PSC i Cs a "caminar en la mateixa direcció després del 21-D

Després de presentar la llista del PP de Lleida, amb l’exsocialista Dante Pérez com a número dos, anuncia que ha presentat un recurs davant de la Junta Electoral perquè impedeixi a TV3 d’emetre en directe la manifestació d’aquesta tarda

Albiol insta a PSC i Cs a

Albiol insta a PSC i Cs a "caminar en la mateixa direcció després del 21-DLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Xavier García Albiol, ha fet avui a Gimenells una crida al PSC i a Ciutadans (Cs) perquè s’uneixin i treballin al costat delseu partit "en la mateixa direcció" després de les eleccions del 21-D. Després de presentar a la cap de llista per Lleida, Marisa Xandri, i al número dos, Dante Pérez, fins ara alcalde socialista de Gimenells, Albiol ha detallat que no planteja un programa conjunt dels tres partits sinó "sinó unes propostes mínimes de tots els partits que defensem la Constitució i l’Estatut". En concret, demana que es comprometin a "no arribar a cap acord amb els independentistes, no apostar per refererèdums ni legals ni il·legals i a treballar per portar el canvi la societat catalana". El líder del PP també ha anunciat que ha presentat un recurs davant de la Junta Electoral perquè "impedeixi que TV3 emeti en directe la manifestació separatista" d’aquesta tarda a Barcelona, convocada sota el lema 'Llibertat presos polítics, som República'. Ha qualificat TV3 com "el principal instrument d’agitació de l’independentisme".

Albiol i Dante Pérez han estat rebuts a Gimenells amb una sonora cassolada protagonitzada per una cinquantena de persones, que els han cridat "que es besin", "fóra", "traïdor" i "no volem un alcalde del PP". Tambien portaven cartells amb lemes com "Gimenells està avegonyit" o "shame (vergonya, en anglès). L’esbroncada ha estat tal, que la presentació de la llista del PP prevista a la plaça d’Espanya s’ha hagut de traslladar a l’interior d’un bar.

tracking