SEGRE

Vora 200 persones es manifesten a Lleida per la unitat d'Espanya

Davant la subdelegació i la Guàrdia Civil

Vora 200 persones es manifesten a Lleida per la unitat d'Espanya

Vora 200 persones es manifesten a Lleida per la unitat d'Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes dos-centes persones es van manifestar ahir a la tarda a la ciutat de Lleida a favor de la unitat d’Espanya. La concentració, convocada pel col·lectiu Somatemps, va començar a les 17.00 h davant de la subdelegació del Govern Central, a la plaça de la Pau, en la qual no hi va haver incidents. En canvi, Societat Civil Catalana es va desmarcar d’aquest acte. La majoria dels participants portava banderes espanyoles, però també hi havia algunes senyeres.

La concentració va servir perquè molts dels presents aprofitessin per fotografiar-se amb els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que custodiaven l’entrada de l’edifici. A ritme de la cançó Viva España, de Manolo Escobar, els manifestants van cridar càntics com ara “Puigdemont a la presó” i “No ens enganyen, Catalunya és Espanya”, entre moltes altres proclames.

L’acte va comptar amb la presència de tres dels regidors de Ciutadans a la Paeria. Cap a les 17.40 hores, la majoria dels assistents va iniciar una marxa que va travessar per rambla Ferran i Príncep de Viana i que els va portar fins a la caserna de la Guàrdia Civil, al Secà de Sant Pere.

Una de les organitzadores de l’acte va reiterar que “hem de sortir al carrer per defensar la unitat d’Espanya”.

tracking