SEGRE

Ensenyament va subvencionar a Lleida 8 centres concertats "en entorns desafavorits"

L'edifici de la seu del departament d'Ensenyament a Lleida.

Ensenyament va subvencionar a Lleida 8 centres concertats "en entorns desafavorits"SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Ensenyament obre aquest dimecres la convocatòria per a sol·licitar subvencions per dotar de finançament addicional els centres concertats "en entorns de característiques socioeconòmiques desafavorides". En total Ensenyament destinarà a aquest propòsit un total de 6,6 milions d’euros.

D’aquesta manera, es vol suplir les aportacions que les famílies dels alumnes en situació econòmica més desafavorida no poden realitzar, i que serveixen per finançar les activitats complementàries que desenvolupa el centre i que no són cobertes pel concert educatiu.

Per tal que els centres puguin accedir a la subvencions, han de tenir subscrit el concert educatiu i tenir un percentatge d’alumnes superior al 10% amb necessitats educatives específiques derivades de situacions socioeconòmiques o socioculturals desafavorides.

La Generalitat estableix un mòdul de subvenció per curs de 600 euros per a cada alumne amb necessitats educatives específiques derivades de situacions socioeconòmiques o socioculturals desafavorides.

El passat curs escolar 2016-2017 es van beneficiar de les subvencions 89 centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, i 29 centres d’educació especial. A la demarcació de Lleida van rebre les subvencions 8 centres concertats "en entorns desafavorits".

tracking