SEGRE

Trànsit afirma que ha atansat postures amb els examinadors

Continuen les aturades parcials convocades pels segons tots els dilluns, dimarts i dimecres

Alumnes i professors d'autoescola aquest dilluns al pàrquing del Camp d'Esports de Lleida.

Quatre dels sis examinadors de Lleida segueixen l'aturadaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General de Trànsit (DGT) i el col·lectiu d’examinadors han atansat postures per intentar buscar una solució a les aturades parcials convocades pels segons tots els dilluns, dimarts i dimecres des de juny per reivindicar un augment de 250 euros al complement salarial.

Representants de la DGT, encapçalats pel seu director, Gregorio Serrano, s’han reunit aquest dimarts durant quatre hores amb el Comitè de Vaga designat pel col·lectiu d’examinadors, segons informa Trànsit en un comunicat. Ho han fet, segons la nota, per intentar buscar una solució a les aturades que l’esmentat col·lectiu ve desenvolupant des del mes de juny.

Trànsit assegura que ambdues parts "han atansat postures", si bé precisa que "queden detalls per tancar", per la qual cosa es comprometen a "continuar negociant en els propers dies".

En la trobada, el comitè de vaga ha presentat una proposta als representants públics i la mateixa DGT ha realitzat una contraproposta que haurà de ser aprovada per la totalitat dels examinadors que secunden les aturades, encara que no han volgut donar més informació per no perjudicar les esmentades negociacions, segons fonts consultades per Efe.

tracking