SEGRE

PAERIA PRESSUPOSTOS

Cs demana 5 noves places de Guàrdia Urbana i licitar ben aviat la zona blava

Insta a augmentar els ajuts emprenedors

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup municipal de Ciutadans va presentar ahir les esmenes als pressupostos de la Paeria per al 2018, en les qual aposta per continuar fomentant l’ocupació. Per això, insta a incrementar de 50.000 a 150.000 euros la partida a fons perduts per a emprenedors i petits empresaris l’any que ve. La formació taronja també sol·licitarà convocar cinc noves places de Guàrdia Urbana, “per incrementar la seguretat ciutadana”, i reforçar la plantilla de treballadors públics en determinades àrees, com la jurídica. Respecte al servei de la zona blava i grua, Ángeles Ribes, portaveu de Cs, va lamentar la situació irregular de l’actual concessionària, el contracte de la qual va renovant-se mes a mes, i sol·licitarà la licitació immediata de la zona blava. Així mateix, proposaran que totes les subvencions atorgades a entitats es concedeixin mitjançant concurrència competitiva i eliminar així les subvencions nominatives. Ribes espera aconseguir el suport de tots els grups en aquesta esmena, la incorporació de la qual als comptes municipals requerirà que siguin els tècnics els que valorin, amb criteris objectius, la concessió de l’ajuda.

“El projecte de Ciutadans Lleida es consolida”, va subratllar Ribes, que es va mostrar satisfeta perquè l’equip de govern va incloure totes les esmenes que va presentar la seua formació, entre les quals el milió d’euros destinat als pressupostos participatius

que PSC preveu mantenir el 2018

− o els ajuts a la pràctica de l’esport minoritari i inclusiu.

També proposarà instal·lar llums led en un pas de vianants amb alta sinistralitat, a mode de prova pilot, i instal·lar més punts de càrrega de vehicles elèctrics als carrers. Les esmenes dels grups municipals es debatran a la comissió d’Economia de demà.

Els quatre edils van presentar les esmenes als pressupostos.

Els quatre edils van presentar les esmenes als pressupostos.CIUTADANS

tracking