SEGRE

Lleida ciutat comptarà amb 400 nous pisos en els pròxims dos anys

Ciutat Jardí i Copa d’Or, els dos barris amb més reclam, amb promocions que ja tenen reserves fins i tot abans de la seua construcció

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En els pròxims dos anys es construiran a Lleida ciutat uns 400 pisos nous. Aquesta és una de les dades fetes públiques aquest dijous pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Lleida i Província, coincidint amb la presentació del quart saló del sector, que se celebra aquest cap de setmana a la Llotja.

Segons els API, el certamen arriba en un bon moment, amb una amplia oferta, però, també amb una gran demanda, sobretot de pisos nous de més de 100 metres quadrats. A diferència d’anys anteriors, aquest 2017 hi ha oferta d’habitatge a tots els barris, tot i que els més reclamats són Ciutat Jardí i Copa d’Or, amb promocions que ja tenen reserves fins i tot abans de la seua construcció, segons ha explicat Ernest López, director del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida.

Pel que fa als preus, actualment encara estan per sota del que seria una xifra estable. Serà, segons els representants del sector, d'aquí a tres anys quan s'estabilitzarà.

Imatge d'arxiu d'una construcció de pisos.

Lleida ciutat comptarà amb 400 nous pisos en els pròxims dos anysSEGRE

tracking