SEGRE

La direcció de Podem Lleida ciutat presenta la seua dimissió en bloc

El membres del consell ciutadà de Podem Lleida presenten la seua dimissió en bloc

El membres del consell ciutadà de Podem Lleida presenten la seua dimissió en bloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general i els membres del consell ciutadà municipal de Podem a Lleida ciutat han anunciat aquest divendres la seua dimissió en bloc i la baixa a la militància del partit per la "intervenció" de la secció catalana de Podemos per part de la direcció estatal de Pablo Iglesias.

Després de la dimissió del secretari general de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, el passat 5 de novembre, la màxima responsable a Lleida, Eva Abancens, ja va avançar que el consell ciutadà de Lleida es trobava "més a fora que dins del partit".

En un comunicat fet públic aquest divendres, la direcció de Podem a Lleida explica que es va presentar a la candidatura "amb l’admiració de veure com Albano Dante pintava amb nous colors la paraula política" i que van defensar Podemos "per respecte a les seves bases, malgrat esdevingués una estructura vertical allunyada del sistema assembleari que el va crear". Ara, no obstant, presenten la seua dimissió perquè, "emmirallant-se amb el règim repressor que patim avui a l'estat Espanyol, Podemos, a l'igual que aquest, ens aplica un 155 al més pur estil dictatorial".

tracking