SEGRE

HABITATGE CERTÀMENS

Els pisos d'obra nova es disparen i el saló immobiliari n'ofereix 180

El certamen dels professionals del sector obre aquesta tarda a la Llotja || Les vendes creixen un 16% fins al setembre, encara que després de l’1-O s’han parat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saló immobiliari Ciutat de Lleida que se celebra a la Llotja des d’aquesta tarda al migdia de diumenge oferirà uns 1.500 habitatges, dels quals uns 180 són de nova promoció. Així ho va destacar Josep Maria Esteve, president del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API), entitat que organitza el certamen. “Aquest any augmenta molt l’oferta d’obra nova, hi ha unes cinc promocions en marxa a Lleida ciutat i Rosselló, així com la rehabilitació integral d’un edifici a la plaça Sant Joan”, va detallar, i va afegir que el fet que hi hagi 180 pisos de noves promocions “és una cosa que no es veia des de fa molts anys”.

En aquest sentit, va indicar que s’ha registrat un significatiu augment de les vendes, que han crescut un 16,3% entre el setembre del 2016 i el mateix mes d’aquest any, encara que va precisar que a partir de l’1-O hi ha hagut una forta aturada per la situació política. “Esperem que es normalitzi aviat”, va assenyalar, per indicar tot seguit que confien a tancar el millor exercici dels últims anys. També va vaticinar que en un termini de tres anys el mercat podria recuperar els valors normals anteriors al boom que va acabar esclatant el 2007. Com a exemple, va subratllar que la construcció de pisos d’obra nova passarà dels poc més de 120 de l’any passat a entre 400 i 500.

Esteve va explicar que el saló comptarà amb 14 expositors, tres més que en l’última edició, que hi haurà un ampli ventall de preus, encara que predominen els situats entre els 60.000 i 200.000 euros i que a banda de pisos oferiran xalets i finques rústiques i també hi haurà un apartat per al lloguer.

Imatge d’una anterior edició del saló immobiliari organitzat pel Col·legi dels API.

Imatge d’una anterior edició del saló immobiliari organitzat pel Col·legi dels API.SEGRE

tracking