SEGRE

CERTÀMENS

El saló immobiliari rep més de 500 visitants i confia a tancar vendes

Els Agents de la Propietat Immobiliària constaten "molta predisposició" per part dels clients, que busquen un primer habitatge, canviar a un pis més gran o comprar per posar-lo de lloguer

El saló immobiliari rep més de 500 visitants i confia a tancar vendes

El saló immobiliari rep més de 500 visitants i confia a tancar vendesS.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saló immobiliari Ciutat de Lleida que se celebra des de divendres a la Llotja ha rebut més de cinc-cents visitants interessats en comprar alguna de les al voltant d’1.500 habitatges que oferten, de les quals unes 180 són de nova promoció. Josep Maria Esteve, president del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API), entitat que organitza el certamen, destaca que es tracta de persones "realment interessades" en comprar, i algunes també en llogar, i assegura que s’han fet contactes i visites que amb tota seguretat s’acabaran concretant en vendes. "Vénen amb molta predisposició i la butxaca calenta", apunta, i detalla que el perfil principal de compradors són parelles que busquen el seu primer habitatge, famílies a les quals se’ls ha quedat petita al tenir fills i volen una de major o inversors que busquen una propietat per posar-la de lloguer. Un dels catorze expositors del saló afirma que també han atès propietaris que tenen algun pis buit des de fa temps i ara volen posar-lo de lloguer, però "amb garanties". En aquest sentit, el director del certamen, Ernest López Morató, subratlla la importància de comptar amb professionals a l’hora de llogar un pis, ja que ofereixen assegurances als propietaris que cobreixen impagaments i altres incidències.

En el certamen s’han pogut trobar habitatges de segona mà a partir de 30.000 o 40.000 euros i d’obra nova d’entre 170.000 i 200.000. El president dels API remarca la tendència a l’alça d’aquest any en les vendes de pisos i indica que, de no ser pel fre d’operacions que van registrar el mes passat per la situació política a Catalunya, "hagués estat el millor dels últims deu anys". De maneres maneres, confia que serà un bon exercici.

tracking