SEGRE

Dante Pérez es planteja deixar l'alcaldia de Gimenells en els pròxims dies

Els regidors del PSC demanen un ple extraordinari per exigir la dimissió de l'alcalde

Albiol i Montserrat, a Gimenells amb Dante Pérez

Albiol i Montserrat, a Gimenells amb Dante PérezLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dante Pérez ha anunciat aquest dilluns que es planteja deixar l'alcaldia de Gimenells en els pròxims dies. Pérez, que fa dos setmanes va deixar el PSC per presentar-se com a número 2 de la llista del PP per Lleida el 21D, ha dit que és possible que deixi el càrrec de primer edil després que els tres regidors del grup del PSC a l'ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font hagin registrat una sol·licitud per convocar un ple extraordinari al municipi. Segons la petició, "l'objectiu és reprovar públicament l'alcalde per l'espectacle que ha suposat el seu fitxatge unilateral pel Partit Popular en 24 hores i sense consultar l'opinió de la resta dels membres del grup municipal del PSC".

En un comunicat, els regidors socialistes afegeixen que demanen a Dante Pérez “la seva dimissió immediata com a alcalde i la renuncia de la seva acta de regidor, donat que el seu canvi de sigles comporta la retirada del suport dels regidors socialistes”.

Els regidors esperen que “per responsabilitat amb el municipi de Gimenells i la seva ciutadania acati el que els fins ara companys de govern municipal li demanen”.

tracking