SEGRE

ENSENYAMENT CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

Detectats 341 alumnes que falten regularment a classe

El consell escolar municipal es va reunir ahir.

El consell escolar municipal es va reunir ahir.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió local d’absentisme escolar, formada per Ensenyament i la Paeria, va registrar el curs passat un total de 67 alumnes que no anaven a classe entre quatre i cinc dies per setmana (absentisme greu), 178 que no van assistir-hi dos o tres dies (greu) i 96, un dia (lleu). L’informe presentat ahir al consell escolar municipal xifra l’índex global d’absentistes en l’1,58 per cent del total d’alumnes d’Infantil, Primària i ESO de la ciutat, percentatge similar al d’altres anys. Aquest curs 2017-2018, la comissió continua fent seguiment d’aquests 341 alumnes, mentre que dos cursos enrere (2015-2016) van ser 558.

Així mateix, es va presentar el grup de treball per a l’equitat i la cohesió social en l’escolarització, amb l’objectiu de lluitar contra la segregació escolar. De fet, la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes va demanar que el nom de la comissió inclogui la paraula segregació. La tinent d’alcalde Montse Parra va dir que la comissió ja ha començat a treballar. Està formada per directors de centres públics i concertats, pares, sindicats, tècnics d’Ensenyament i la mateixa Parra.

En la reunió, es va informar també que la taxa per muntar atraccions inflables té un descompte si és per a centres educatius.

tracking