SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDIS

Seixanta de desallotjats a La Bordeta per un foc en un taller mecànic

L’incendi es va declarar de matinada i els veïns van haver de deixar les seues cases una hora || Calcinó tres vehicles, peces de recanvi, pintura i plaques solars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Seixanta veïns dels números|nombres 22, 24 i 28 del carrer Boqué, a La Bordeta, van ser desallotjats ahir a la matinada dels seus habitatges per un incendi en un taller mecànic. Cap d’ells no va patir danys i tots van poder tornar als seus domicilis en una hora. Segons van informar fonts dels Bombers, els fets van ocórrer|passar passades les 00.20 hores, quan van rebre l’avís d’un incendi al pati interior d’un taller de xapa i pintura. Les flames van calcinar completament tres vehicles, en van fer malbé d’altres i van afectar diverses prestatgeries amb peces de recanvi, pots|bots de pintura, plaques solars i l’aïllament impermeable d’una paret. La virulència de les flames també va afectar les persianes del primer pis. Els Bombers van desplaçar fins el lloc sis dotacions, que van donar el foc per aturada a les 1.17 hores. A les 1.30 hores, els veïns desallotjats van poder tornar als seus domicilis. Segons va informar la Guàrdia Urbana, 20 persones van ser desallotjades dels números 22 i 24, mentre que de l’edifici del número 28 es van evacuar uns altres 40 veïns com a mesura de prevenció.

Per la seua part, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, es va desplaçar en el moment dels fets fins el carrer Boqué per seguir personalment el desenvolupament del succeït. Ros va publicar a les xarxes socials algunes fotografies i un comentari sobre l’estat dels veïns que van haver d’abandonar els seus domicilis.

De moment, es desconeixen les causes que van originar l’incendi. Fonts dels Mossos d’Esquadra van apuntar que, en cas d’aparèixer indicis que pogués haver estat provocat intencionadament, obririen una investigació, extrem que no es va confirmar durant el dia d’ahir.

Estat ahir al migdia del pati interior amb els vehicles calcinats.

Estat ahir al migdia del pati interior amb els vehicles calcinats.MAGDALENA ALTISENT

Estat ahir al migdia del pati interior amb els vehicles calcinats.

Estat ahir al migdia del pati interior amb els vehicles calcinats.MAGDALENA ALTISENT

tracking