SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut a Lleida un jove que venia marihuana a adolescents

Un veí de la ciutat arrestat dimarts a la rambla Ferran || Quedava amb els compradors al barri de Noguerola

Imatge de la marihuana decomissada al detingut.

Imatge de la marihuana decomissada al detingut.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la rambla Ferran un veí de Lleida de 27 anys i nacionalitat espanyola acusat de vendre marihuana a adolescents, alguns dels quals menors d’edat. La policia catalana ho investigava des del mes de setembre passat, després de rebre una informació que els alertava que hi havia un home que es dedicava al tràfic de marihuana a la plaça Noguerola i l’entorn. Els investigadors van decidir efectuar diversos seguiments durant els mesos d’octubre i novembre per la zona per tal de localitzar i identificar la persona que subministrava la marihuana als joves.

Finalment, a última hora de dimarts passat, van muntar un dispositiu al barri de Noguerola per procedir a la detenció. L’home va arribar amb un vehicle, va fer una transacció amb un jove i, quan abandonava el lloc, els agents li van donar l’alto a la rambla Ferran.

Els policies van escorcollar el vehicle i van trobar-hi una motxilla d’esport en la qual hi havia un total de cinquanta bossetes que contenien marihuana. També se li van confiscar 87 euros en bitllets i monedes i dos telèfons mòbils. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El jove, que té antecedents per un altre tipus de delicte, va passar ahir al migdia a disposició del jutge de guàrdia, que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs. L’investigat va reconèixer que es dedicava a vendre la marihuana a la zona, segons van explicar fonts judicials a aquest diari.

El 12,6% dels menors d’edat consumeix cànnabis El consum de cànnabis ha crescut lleugerament a Espanya, ja que fins al 7,3% de la població, uns 2,2 milions de persones entre 15 i 64 anys, van afirmar que n’havien fumat recentment, en comparació amb el 6,6% del 2013, segons les últimes dades de l’Enquesta sobre Alcohol i altres Drogues a Espanya promoguda pel ministeri de Sanitat. Els consumidors de cànnabis que tenen entre 15 i 17 anys dupliquen els majors de 35 anys (12,6% davant 5,5%), segons el mateix estudi

tracking