SEGRE

Veïns de la Zona Alta, més de 15 hores sense aigua per una avaria

Imatge d'arxiu d'un tall de trànsit a Ronda per obres.

Veïns de la Zona Alta de Lleida, més de 15 hores sense aigua per una rebentada a RondaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ruptura d’una canonada d’aigua va deixar aquest dijous sense proveïment tota la tarda i part de la nit els veïns dels edificis del tram del passeig de Ronda entre la carretera d’Osca i el carrer Segrià a la vorera més pròxima al Camp d’Esports, i també va afectar diversos edificis situats a l’altre costat del carrer i zones properes, a la Zona Alta. Segons Aigües de Lleida, l’avaria va ser provocada perquè un martell pneumàtic amb què treballaven els operaris d’unes obres va foradar la conducció.

L’incident va tenir lloc cap a les 16.00 hores davant un xalet pròxima l’encreuament amb Rovira Roure i va provocar que durant alguns minuts es formés un petit guèiser d’aigua. La companyia va interrompre el subministrament per reparar l’avaria. No obstant, per reduir l’afectació, aprofitant la sectorització de la xarxa, van facilitar un servei alternatiu des d’altres conduccions.

Malgrat tot, veïns d’alguns immobles de la Zona Alta han informat a primera hora d’aquest divendres que encara continuaven sense subministrament d’aigua.

tracking