SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

El jutge empresona un lleidatà per una brutal pallissa a l'exparella

L’agressor va colpejar i va orinar sobre la víctima, que va acabar ingressada a l’Arnau

Imatge d’arxiu dels jutjats de Lleida.

Imatge d’arxiu dels jutjats de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home es troba en presó provisional acusat de trencar una ordre d’allunyament de la seua exparella per agredir-la de nou en un domicili de Lleida ciutat. Els fets van ocórrer a finals del mes de juny passat quan, segons consta en la interlocutòria de l’Audiència de Lleida a la qual ha tingut accés aquest diari, la nit del 29 al 30 l’acusat suposadament va agredir en repetides ocasions la víctima, d’uns 30 anys, “arribant a orinar a sobre seu i causant-li lesions”, la qual cosa va provocar que la dona acabés a l’Arnau de Vilanova per ser atesa.

L’endemà dels fets, el jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida va acordar la presó provisional del detingut, mesura que va ser recorreguda per l’acusat davant de l’Audiència Provincial de Lleida.

Tanmateix, el tribunal lleidatà considera que hi ha prou indicis per considerar l’investigat, que tenia una ordre de prohibició d’atansar-se a la víctima imposada pel jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Lleida, presumpte autor d’un delicte de maltractament amb l’agreujant de trencament d’una ordre d’allunyament.

L’Audiència creu, a més, que el testimoni de la víctima té força indiciària suficient i la seua versió està corroborada per l’informe d’assistència en el centre hospitalari, per l’informe medicoforense i per una sèrie de fotografies de les lesions. Tampoc té en compte si la convivència en el moment dels fets (suposadament la dona s’havia traslladat des de Sabadell a Lleida per reprendre la relació amb la seua exparella) era consentida o no per la víctima, ja que “resulta irrellevant als efectes de la comissió del delicte”.

Per tot plegat, l’Audiència de Lleida desestima el recurs interposat pel detingut i manté la presó provisional de l’acusat per evitar que pugui tornar a actuar, “una cosa que en vista de les circumstàncies resulta més que previsible davant de la reiterada actitud atemptatòria contra la víctima per part de l’imputat, que no ha pogut ser enervada a través de la prohibició d’aproximació”.

També té en compte els antecedents del presumpte agressor, ja que la víctima l’havia denunciat en ocasions anteriors i el jutjat penal 4 de Sabadell ja li havia imposat una altra ordre d’allunyament.

tracking