SEGRE

UNIVERSITAT EQUIPAMENTS

Les macrogàbies per a bicis al Rectorat i Agrònoms, aquest curs

Les gàbies individuals per a bicicletes del Rectorat.

Les gàbies individuals per a bicicletes del Rectorat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida (UdL) ja està dissenyant les dos gàbies de grans dimensions destinades a guardar bicicletes que aquest curs instal·larà al Rectorat i Agrònoms, per evitar que siguin robades. El vicerector de Campus, Jesús Avilla, va indicar que esperen instal·lar-les durant el primer trimestre de l’any que ve i va incidir que no només han de ser funcionals, sinó que han de tenir un disseny que no provoqui gaire impacte visual. Va explicar que funcionaran amb el xip del carnet de la UdL. Per a això, els interessats hauran d’activar la funció perquè el carnet serveixi com a “clau” per obrir i tancar la porta de les macrogàbies.

La del Rectorat estarà en un espai a l’esquerra de l’edifici entrant per la plaça Víctor Siurana i tindrà espai per a una quinzena de bicis. Així mateix, la d’Agrònoms serà més gran i està previst ubicar-la entre els edificis dos i tres, en una zona en la qual ara ja hi ha aparcaments de bicicletes a l’aire lliure.

A finals de l’any passat ja es van instal·lar a l’aparcament del Rectorat sis gàbies per a bicicletes, totes individuals, que van trigar diverses setmanes a entrar en servei perquè va caldre solucionar diversos problemes tècnics. La UdL les va col·locar després d’haver rebut queixes de robatoris de bicis. De fet, alguns estudiants havien arribat fins i tot a aparcar-les dins de l’edifici per evitar sostraccions.

tracking