SEGRE

Una desena d'emprenedors estrena la Casa de Fusta del Centre Històric

Es tracta d’un espai de treball compartit impulsat per l’ajuntament de Lleida

Una desena d'emprenedors ha estrenat la Casa de Fusta del Centre Històric de Lleida.

Una desena d'emprenedors estrena la Casa de Fusta del Centre HistòricLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa de Fusta del Centre Històric de Lleida, el nou espai de coworking adreçat a emprenedors de la ciutat, ha entrat en funcionament aquest dimecres. Es tracta d’un espai de treball compartit, situat al carrer Cavallers número 51, que té l’objectiu de promoure la creació de sinergies entre emprenedors del món de la creació, la comunicació i la gestió sociocultural.

L’alcalde, Àngel Ros, ha destacat que la Casa de Fusta suposa un complement als vivers d’empresa tradicionals, que a Lleida ja tenen una trajectòria important vinculada al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny. A més, l’alcalde ha afegit que els preus del lloguer per accedir-hi, entre 40 i 90 euros al mes, “són absolutament assequibles, perquè el que interessa és que els joves creïn les seves empreses, els seus propis llocs de treball”.

La Casa de Fusta compta amb espai per a una vintena de professionals, ampliable fins a 40. De moment, ja s’han incorporat una desena d’emprenedors del món de la fotografia, el disseny d’interiors, la comunicació audiovisual, la publicitat, la creativitat digital, el coaching i la informàtica.

L'exterior de la Casa de Fusta, al carrer Cavallers.

Una desena d'emprenedors estrenen la Casa de Fusta del Centre HistòricLleonard Delshams

tracking