SEGRE

Recuperen un pis okupat al barri de Cappont

Al mateix edifici ja han estat desallotjats sis habitatges, tres encara estan okupats i un altre habitatge està llogat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una comitiva judicial dels jutjats de Lleida ha procedit aquest divendres amb el llançament d'un pis okupat del barri de Cappont, a la ciutat de Lleida. Aquest procediment jurídic va començar al mes de juny quan l'administrador va interposar una denúncia contra els ocupants.

A primera hora del matí, una comitiva judicial s'ha desplaçat fins a l’edifici, situat a l’avinguda de les Garrigues. Un cop han vist que ningú els responia, els responsables de l'acció han hagut de forçar el pany per poder entrar i procedir amb el llançament. Tot i que no s'hi han trobat ningú, fins fa pocs dies el pis ha estat okupat per diverses persones en unes condicions insalubres i d'inhabitabilitat.

Actualment a l'edifici hi ha sis pisos que han estat desallotjats, tres es troben encara okupats i un està llogat per una dona. L'administrador ha denunciat en nombroses ocasions robatoris a diversos pisos de canonades d'aigua i conduccions de la instal·lació del gas. Tot va iniciar-se fa quatre anys quan els pisos van començar a quedar-se buits, ja que estaven habitats per persones d'edat avançada. Va ser aleshores quan van començar a produir-se els robatoris i a ocupar-se els habitatges.

En aquests moments l'edifici no es troba en condicions per ser habitat, ja que falta gran part de les instal·lacions i hi ha brossa en diversos pisos. El bloc, que està en venda, és propietat d'una sola persona que resta a l'espera de poder desallotjar la resta d'habitatges ocupats.

Al mateix edifici ja han estat desallotjats sis habitatges, tres encara estan okupats i un altre habitatge està llogat.

Recuperen un pis okupat al barri de CappontÒscar Mirón

tracking