SEGRE

Urbana i Mossos reforcen la vigilància als eixos comercials de Lleida

La Paeria recomana l’ús del transport públic especialment durant la campanya de Nadal

Agents dels Mossos patrullant ahir a la plaça Sant Joan, en ple Eix Comercial de Lleida.

Agents dels Mossos patrullant ahir a la plaça Sant Joan, en ple Eix Comercial de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida ha presentat aquest dimarts de la campanya de trànsit i seguretat ciutadana que es realitza cada any amb motiu de les Festes de Nadal. L’alcalde, Àngel Ros, ha explicat que la campanya s’inicia aquest dimarts i s’allargarà fins el proper 7 de gener. En matèria de mobilitat hi haurà un augment de la vigilància per part dels cossos policials de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de mantenir i facilitar la mobilitat tants dels vehicles com dels vianants, facilitar l'estacionament i promoure l’ús del transport públic, especialment en les principals vies d’accés a Lleida i a les cruïlles, segons Ros.

En aquest sentit, l’alcalde ha recomanat fer ús del transport públic i prioritzar els desplaçaments a peu amb l’objectiu de garantir la fluïdesa en la circulació. “Amb aquest objectiu es durà a terme un reforç especial de les línies d’autobús L1 i L20 per facilitar les circumval·lacions a la ciutat”, ha anunciat.

En matèria de seguretat ciutadana es reforçaran les patrulles de vigilància en horari comercial, es portarà a terme un control addicional de venda ambulant i una vigilància especial de les zones comercials i amb gran afluència de persones i l’adaptació de l’horari dels vigilants de barri als horaris comercials.

L’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha afegit que la Guàrdia Urbana augmentarà la seva presència efectiva al carrer durant tots els dies de la campanya i es reforçaran els serveis destinats a la regulació del trànsit, prioritzant el control i prevenció dels estacionaments incorrectes en doble fila, en zones de càrrega i descàrrega i parades en el carril bus.

Per la seua banda, l’intendent dels Mossos d’Esquadra, Jordi Dalmau, ha assenyalat que també es reforçarà la vigilància en zones d’oci, l’Horta i polígons industrials.

tracking