SEGRE

TRIBUNALS DANYS

Condemnat per punxar les rodes del cotxe al sogre

L’Audiència de Lleida el sentencia per un delicte d’amenaces i de danys || Haurà de pagar 600 euros més la indemnització

Vista de la seu judicial al Canyeret.

Vista de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un home al pagament d’una multa per haver punxat les rodes del cotxe del sogre. El tribunal rebutja el recurs presentat per l’acusat contra la sentència dictada pel Jutjat d’Instrucció 3 de Lleida i la confirma, amb la qual cosa manté la condemna pels delictes lleus d’amenaces i de danys a una multa de 600 euros. D’altra banda, haurà d’indemanizar el sogre amb 100 euros més pels danys que va causar al vehicle.

Segons la sentència, la víctima relata que amenaces com ara “T’apunyalaré” són constants per part del seu gendre i que paga amb ell els problemes que té amb la seua filla. Els fets que van acabar al jutjat van tenir lloc el novembre del 2016, quan l’acusat va utilitzar un tornavís per punxar les dos rodes de davant al vehicle del sogre.

Va utilitzar un tornavís per punxar les rodes, segons li va confessar a la parella i filla de la víctima

El denunciant va assenyalar a la vista oral que es va trobar el cotxe amb les rodes punxades i que des del primer moment va sospitar del gendre. Una versió a la qual l’Audiència dóna plena credibilitat, a l’estar confirmada per dos testimonis més. Al judici, la filla de la víctima va declarar que l’acusat ja havia amenaçat de punxar les rodes al seu pare i que efectivament li va explicar que ho havia fet amb un tornavís. A més, la dona del denunciant també va assenyalar que, després dels fets, va trucar a la seua filla i que aquesta va passar el telèfon a l’acusat, que li va confirmar que havia estat ell.

Davant d’aquestes declaracions, l’Audiència rebutja el recurs presentat pel gendre al·legant que es vulnera la presumpció d’innocència, rebuig que sustenta, a més, que el processat no va anar a declarar a la vista oral per “sostenir la seua pròpia versió dels fets i defensar-se de les acusacions” contra ell.

Per això, el tribunal provincial confirma la sentència dictada el mes de març passat i li imposa una multa de 600 euros per delictes lleus d’amenaces i danys, a més d’haver de pagar una indemnització de 100 euros al sogre pels danys causats al vehicle. La sentència és ferma.

tracking