SEGRE

Rajoy afirma a Lleida que el 155 ha frenat el 'disbarat' independentista

Rajoy, entre Marisa Xandri i García Albiol a la seua arribada a la Llotja.

Rajoy afirma a Lleida que el 155 ha frenat el 'disbarat' independentistaS.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern central i del PP, Mariano Rajoy, ha instat aquest migdia els més de 24.000 lleidatans que en les últimes eleccions generals van votar el PP a tornar a fer-ho el proper dia 21 en els comicis al Parlament. En un míting en la Llotja de Lleida al costat del candidat del seu partit a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, i a la cap de llista per Lleida, Marisa Xandri, ha afirmat que en les generals ja va quedar demostrat que votar el PP és útil tant a Espanya com ara, assenyalant que l’aplicació de l’article 155 ha evitat "el disbarat" independentista. En aquest sentit, ha afirmat que perquè Catalunya recuperi la normalitat política i econòmica no hi pot haver un govern independentista, i que per a això és necessari que hi hagi "un PP fort". En aquesta línia, ha dit que el creixement econòmic previst per a Espanya el 2018 és el 2,3%, però ha assegurat que podria arribar al 3% si Catalunya torna a la calma.

Per la seua part, Xandri ha destacat que "gràcies al Govern d’Espanya tornem a tenir l’autogovern que els rupturistes s’havien carregat".

Un centenar d’independentistes han anat a les inmediacciones de la Llotja abans de l’inici de l’acte polític, però un gran dispositiu dels Mossos d’Esquadra els ha impedit d’atansar-se a l’edifici.

tracking