SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Atropella quatre vianants i en fereix tres en un pas zebra de Cappont

L’incident es va produir quan les víctimes creuaven el carrer a Doctora Castells || Una altra persona, ferida en una col·lisió entre tres cotxes a Rovira Roure

Serveis Sanitaris i Guàrdia Urbana desplegats ahir per l’atropellament al carrer Doctora Castells.

Serveis Sanitaris i Guàrdia Urbana desplegats ahir per l’atropellament al carrer Doctora Castells.DAVID GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van ser ahir atropellades per un vehicle al carrer Doctora Castells, a Cappont. Segons va informar la Guàrdia Urbana, l’accident es va produir a les 18.45 hores a l’altura del número 22, just al davant del pavelló municipal. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un vehicle va envestir quatre persones que creuaven en aquell moment un pas de vianants elevat. A causa de la col·lisió, tres van resultar ferides de poca gravetat. Es tracta de dos dones de 29 i 62 anys i un home de 65, que van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. La quarta persona no va necessitar assistència mèdica. Fins al lloc dels fets es van mobilitzar tres dotacions de la Policia Local i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Aquest accident va causar una gran expectació entre els vianants que eren a la zona, molt freqüentada a aquella hora de la tarda. La Guàrdia Urbana serà l’encarregada de l’atestat i de concloure les causes de l’incident, tot i que el conductor del vehicle va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia. La circulació es va veure afectada mentre s’atenien els ferits i es retirava el vehicle. Per la seua banda, una altra persona va resultar ferida de caràcter lleu en la col·lisió entre tres vehicles a l’avinguda Rovira Roure.

L’accident va tenir lloc a la mateixa hora que l’atropellament de Cappont i va ser a l’altura del número 104 de Rovira Roure.

Per causes que es desconeixen i que també s’investiguen, tres vehicles es van veure implicats en una col·lisió posterior. La persona ferida va ser traslladada en ambulància a l’Arnau. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana van regular la circulació en aquest punt fins que es van retirar els vehicles implicats.

Més mesures de prevenció per reduir la sinistralitat viària

La Paeria ja té en marxa més mesures de prevenció per reduir la sinistralitat a la ciutat. Malgrat que han baixat el nombre de ferits en accidents i els atropellaments durant l’últim any, les xifres continuen sent altres. Entre aquestes mesures, s’inclou que els radars de la ciutat multin els vehicles que circulin a més de seixanta quilòmetres per hora, quan ara ho fan a seixanta-cinc, model que s’aplicarà passat Nadal. Segons indiquen les dades de l’última Junta Local de Seguretat, els atropellaments a la ciutat han disminuït un 12,5% l’últim any. El darrer que es va registrar va ser al novembre, en què va resultar ferit un nen de set anys al carrer Segrià.

tracking