SEGRE

SERVEIS BARRI ANTIC

A concurs la gestió del centre de dia a l'antic convent de Santa Clara

Les instal·lacions del centre de dia de l’antic convent de Santa Clara estan acabades des del 2015.

Les instal·lacions del centre de dia de l’antic convent de Santa Clara estan acabades des del 2015.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Comissió Informativa de Drets i Serveis a les Persones de l’ajuntament aprovarà demà la sortida a concurs de la gestió dels centres de dia per a la tercera edat de Santa Clara, al Barri Antic, i el del barri dels Magraners. La comissió es reunirà demà per aprovar i tramitar un conjunt d’expedients, entre els quals hi ha la gestió d’aquests dos centres. El de Santa Clara és un projecte que, fins fa un parell de mesos, feia anys que estava paralitzat i l’estiu passat es va utilitzar per acollir alguns temporers de la fruita que havien vingut a la ciutat i acampaven a la intempèrie.

En el ple del mes d’octubre passat, hi va haver consens entre tots els partits en la petició del conveni amb la Generalitat per concertar vint places més al centre de dia dels Magraners i vint més al de Santa Clara.

Aquest últim, malgrat que està acabat des de fa anys, està previst que obri les portes a començaments de l’any que ve. L’ajuntament també va detectar que aproximadament unes cent nou persones a la ciutat són o seran susceptibles de ser usuaris d’aquest tipus de centres d’ajuda.

Inicialment, la Generalitat va concedir vint de les trenta places que el centre de Santa Clara pot allotjar i el consistori ha reclamat diverses vegades que s’ampliï aquest nombre.

tracking