SEGRE

EDUCACIÓ TRIBUNALS

Fiscalia descarta delicte al menjador del col·legi Pinyana

Ensenyament va denunciar-ne l’AMPA || El fiscal passa el cas a l’administració per possibles irregularitats en la contractació

El col·legi Pinyana, al barri de Balàfia.

El col·legi Pinyana, al barri de Balàfia.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia de Lleida no veu delicte en la gestió del menjador del col·legi Pinyana, ubicada al barri de Balàfia, per part de l’associació de mares i pares d’alumnes que l’administra. Tal com va publicar aquest diari, el fiscal va iniciar el mes de maig passat una investigació sobre això arran d’una comunicació sobre presumptes irregularitats en la gestió del menjador d’aquest centre que va presentar el departament d’Ensenyament, i finalment ha arxivat la causa penal.

No obstant, ha passat el cas a l’administració educativa al veure possibles irregularitats en la contractació. En aquest sentit, planteja que l’hauria d’haver efectuat l’escola i no l’AMPA. Aquest diari no va poder localitzar ahir el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés.

L’AMPA defensa la seua honradesa i creu que el procediment judicial no s’hauria d’haver iniciat

L’associació de mares i pares del col·legi Pinyana sempre va defensar la seua honestedat en la gestió del menjador, que funciona a través d’un servei de càtering. El seu president, Ismael Alfaro, va indicar llavors que es veuen obligats a encarregar el nombre de menús quan encara no saben exactament quants alumnes es quedaran a dinar, per la qual cosa els resulta pràcticament impossible quadrar al cent per cent els números, malgrat que va recalcar que tots els diners es destinen al menjador.

Després de conèixer la resolució de Fiscalia, Alfaro es va mostrar “molt satisfet” perquè “demostra l’honorabilitat i l’honradesa de tots els membres de l’AMPA”. “Agraïm l’acció de la justícia i també donem gràcies a l’AMPA i a la comunitat educativa de Lleida que ens ha donat suport en tot aquest període en el qual hem hagut de donar explicacions sobre el procediment iniciat, i que finalment s’ha arxivat”, va remarcar.

Així mateix, va considerar que aquest procediment judicial “no s’hauria d’haver iniciat mai perquè estem col·laborant amb l’administració amb tot el que ens demanen”, i va afegir que “continuem treballant amb la mateixa força i il·lusió que fins ara per donar el millor servei possible als alumnes”.

tracking