SEGRE

EMPRESES PARC CIENTÍFIC

Una multinacional de la tecnologia crearà 50 llocs de treball a Gardeny

Stratesys, amb presència en vuit països, oferirà suport a més de 250 empreses de tot el món || Estudiants de la UdL podran col·laborar en la companyia

Gaspar Oriol, un dels dos empleats de Stratesys que des de l’octubre treballen al parc científic.

Gaspar Oriol, un dels dos empleats de Stratesys que des de l’octubre treballen al parc científic.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional Stratesys, amb presència en vuit països i més de 800 empleats, s’ha instal·lat al parc científic i tecnològic de Gardeny i al llarg de l’any que ve crearà un total de 50 llocs de treball. La companyia, especialitzada en serveis digitals i tecnologia SAP (programa informàtic d’alta gestió empresarial), oferirà suport a més de 250 empreses de tot el món.

Aquest equip estarà compost per perfils de diferents àrees d’especialització com finances, relacions laborals, logística i enginyeries, entre d’altres, i els seus coneixements s’orientaran cap a la innovació i l’aplicació tecnològica a través d’un programa de formació específic impartit per Stratesys. La incorporació de professionals a la companyia es desenvoluparà en el marc d’un programa d’acostament de l’empresa a la universitat que, en aquest cas, s’ha focalitzat fonamentalment en la Universitat de Lleida (UdL) i a què es poden incorporar els estudiants interessats.

Busca perfils amb coneixements en finances, logística, enginyeria i relacions laborals

Dins de l’estratègia de Stratesys adquireix una especial rellevància el model de col·laboració establert amb l’ajuntament de Lleida i la UdL, basat en el nou concepte de living labs, en què s’investiguen i desenvolupen solucions innovadores en àmbits com per exemple robòtica, big data, intel·ligència artificial o l’internet de les coses, verificant-ne la usabilitat i la viabilitat per tal de llançar-les al mercat.

Per la seua part, Blas Calatayud, responsable de la línia de negoci de Tecnologia de Stratesys, va assegurar que “el suport donat per la Paeria i el mateix parc científic, així com la possibilitat d’accedir a professionals qualificats en l’àrea d’influència, han sigut determinants a l’hora de triar aquesta localització per a la posada en marxa del nou centre d’operacions de la companyia”.

Aquesta nova oficina s’integra a la Xarxa de Centres Experts de Stratesys localitzats tant a Espanya com en altres països, i presta serveis en remot per a projectes que s’estan duent a terme en qualsevol localització.

Aquesta multinacional és present a Portugal, Estats Units, Mèxic, Brasil, Xile, Colòmbia i Xina, on s’ha posicionat com un pàrtner de referència per al desenvolupament i implantació de solucions SAP i OpenText. En vint anys, l’empresa ha desenvolupat 1.000 projectes i en els últims cinc ha facturat 44 milions d’euros.

tracking