SEGRE

BARRIS SERVEIS

Queixes pel mal ús de contenidors a Copa d’Or

Veïns de Carmen Laforet critiquen que els comerços hi dipositen els seus residus || La Paeria amenaça amb sancions

Imatge habitual que es troben els veïns.

Imatge habitual que es troben els veïns.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns del carrer Carme Laforet, a la zona d’expansió de Copa d’Or (entre Cappont i la Bordeta), denuncien el mal ús dels contenidors públics per part dels comerços que provoca l’abocament de residus, donen mala imatge, perjudica els veïns i embruta les voreres.

Van explicar que fa un any van presentar queixes a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) i l’ajuntament va canviar de lloc els contenidors. Però “els comerços segueixen igual i el problema persisteix, és insostenible”, va assenyalar un representant veïnal, Jaume Semis.

La Paeria va explicar que la brigada de Medi Ambient està fent un seguiment intensiu del problema i que el solucionarà aviat. Tanmateix, si es dóna el cas que hi hagi un mal ús, s’obrirà un expedient sancionador. A més, s’ha informat els comerços sobre com els han d’utilitzar i els n’ha facilitat algun més de comercial.

En les queixes en l’OMAC, també van denunciar que els camions dels comerços van danyar voreres i van arrancar cartells. En aquest cas, la Paeria sí que va arreglar rajoles i també va col·locar plaques amb el nom dels carrers, unes mesures aplaudides per Semis.

Així mateix, els veïns denuncien també el trànsit “insostenible” a la zona i que la Paeria ha canviat de sentit alguns carrers sense haver-l’hi consultat.

tracking