SEGRE

SUCCESSOS FOC

Un incendi calcina la sauna i els vestidors del Club Tennis Urgell

Va ocórrer de nit i el fum també va afectar les taquilles i la zona administrativa || No hi ha llum ni aigua a les instal·lacions i esperen reobrir la setmana que ve

La zona dels vestidors de dones va quedar molt danyada per l’incendi.

La zona dels vestidors de dones va quedar molt danyada per l’incendi.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sauna i els vestidors femenins calcinats i part de les instal·lacions afectades pel fum és el resultat d’un incendi que es va declarar dijous a la nit al Club Tennis Urgell de Lleida. Segons van explicar a aquest diari els bombers de la Generalitat, l’avís es va rebre sobre dos quarts d’onze de la nit, quan les instal·lacions ja estaven tancades al públic. Després de saltar l’alarma d’incendis, cinc dotacions dels bombers es van desplaçar al lloc, a la partida de Balàfia. El foc es va originar a la sauna i les causes s’estan investigant, encara que podria tractar-se d’un curtcircuit o d’un sobreescalfament, entre altres hipòtesis. Les flames es van propagar a la zona dels vestidors femenins, limítrofa, i la fumarada generada també va afectar les taquilles i la zona administrativa. Els efectius dels bombers desplaçats van treballar al lloc durant més de dos hores i mitja i no va ser fins a la una de la matinada quan van donar l’incendi per sufocat.

Com a conseqüència de l’incendi, les instal·lacions elèctriques i d’aigua van quedar danyades, de forma que ahir aquests subministraments estaven tallats i l’entitat va tancar les portes als socis. “Intentarem que el club torni a funcionar amb normalitat com més aviat millor i esperem poder reobrir a començaments de la setmana que ve”, va explicar a aquest diari Blanca Nos, presidenta de l’entitat.

No obstant, si es recupera el subministrament elèctric, l’objectiu dels responsables és obrir les pistes de tenis abans.

La zona dels vestidors de dones va quedar molt danyada per l’incendi.

La zona dels vestidors de dones va quedar molt danyada per l’incendi.MAGDALENA ALTISENT

tracking