SEGRE

SERVEIS RECOLLIDA D?ESCOMBRARIES

Nou de cada deu botigues aproven el porta a porta

El 80% també el veu útil || Larrosa ratifica que la domèstica s’iniciarà en zones de Balàfia, Pardinyes i Ciutat Jardí

Operaris recullen les escombraries que els comerciants deixen a les portes dels comerços de l’Eix.

Operaris recullen les escombraries que els comerciants deixen a les portes dels comerços de l’Eix.S.C.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sistema de recollida d’escombraries porta a porta a l’Eix Comercial rep una bona valoració per part dels usuaris. Un 90% dels cent cinquanta-sis establiments enquestats aprova el servei i la majoria ho veu com un sistema “pràctic, efectiu i útil per millorar la separació de residus”. Aquestes són les principals conclusions d’una enquesta feta per la Paeria als usuaris d’aquest servei, que és operatiu a l’Eix des de mitjans del mes de juny i es preveu que es vagi implementant en altres zones de la ciutat.

El sondeig també destaca que un 95% dels usuaris aprova la forma de recollida del paper i cartró. Un 60% opina el mateix sobre els envasos i un 86% considera adequada la recollida d’un altre tipus de residus. Per la seua banda, la recollida de material orgànic rep l’aprovat d’un 83% dels usuaris.

El tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme de l’ajuntament, Fèlix Larrosa, va mostrar la seua satisfacció pels resultats de l’enquesta i va reconèixer que s’ha de continuar millorant i perfeccionant aquest sistema. Al seu torn, Larrosa també va declarar que es portaran a terme, l’any que ve, proves pilot en zones de Balàfia, Pardinyes i Ciutat Jardí. “El més important és conscienciar la gent de com s’ha d’utilitzar aquest servei i de com de beneficiós pot resultar”, va declarar.

Des que es va posar en marxa aquest procés de recollida porta a porta a l’Eix, s’han recollit 471.275 quilos de residus, més de la meitat dels quals de paper i cartró, la qual cosa ha suposat un increment del 3% dels valors de recollida selectiva de la ciutat.

tracking