SEGRE

POLÍTICA PDECAT

Postius: “La societat de Lleida s'ha divorciat de Ros”

Ratifica que optarà a ser reelegit com a alcaldable del PDeCAT

Edils del grup i representants dels mitjans a l’esmorzar.

Edils del grup i representants dels mitjans a l’esmorzar.PDECAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup del PDeCAT a la Paeria, Toni Postius, va manifestar ahir que el 2017 “la societat de Lleida s’ha divorciat definitivament del seu alcalde” perquè “mai abans havia estat tan contestat públicament”. Va afegir que “poques manifestacions hi ha on no es demani la dimissió de Ros i també ha estat esbroncat en actes esportius o festius”. Postius va fer balanç de l’any a l’esmorzar de Nadal del seu grup amb els mitjans de comunicació. Va afirmar que “Ros viu en una realitat paral·lela” i que “li ha caigut la careta” de la seua imatge, destacant el seu paper l’1-O, quan “a mig matí” es va mostrar comprensiu amb les càrregues policials i després va haver de “matisar”. A més, el va acusar de ser “un dels còmplices del 155” que ha fet possible “el robatori a mà armada” de les obres de Sixena. També va assenyalar que “s’ha consolidat de facto el tripartit del 155 a la Paeria” entre el PSC, Ciutadans i Partit Popular, i va dir que el govern local ha acumulat “fracassos sonats”, com el rescat de la concessió de la Llotja, el “regal” a la banca del solar per a les torres o “la presa de pèl del Museu del Clima”.

Postius va ratificar la intenció de presentar-se a les primàries per repetir com a alcaldable del PDeCAT, i va indicar que si ho aconsegueix i “resulta incompatible amb ser diputat”, deixarà l’escó

Rèplica del PSC La portaveu dels socialistes, Montse Mínguez, va replicar que Postius “sí que representa el divorci entre política i legalitat” perquè “el seu partit ha canviat de nom per tapar el cas del 3% i s’han saltat les lleis”, i que això ha causat la marxa de les obres de Sixena i d’empreses.

tracking