SEGRE

URBANISME MANTENIMENT

Queixes veïnals per la situació dels blocs Mariola

Estat en què es troben els interiors d’alguns dels apartaments dels blocs Mariola.

Estat en què es troben els interiors d’alguns dels apartaments dels blocs Mariola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns dels blocs Mariola (abans Ramiro Ledesma) van mostrar el seu malestar perquè asseguren que fa dotze anys que esperen una millora estructural en aquests blocs d’edificis. Van explicar que, des de l’explosió de gas butà del febrer del 2005, que va destruir setze pisos, han esperat que es doni una sortida a la situació dels immobles.

Detallen que “no poden esperar més perquè no s’hi pot viure”. Habitatges bruts, buits, tapiats, sense parets, amb canonades soltes i, fins i tot, amb insectes, són alguns dels exemples que han detallat els veïns consultats, pels quals no poden seguir en aquestes condicions i exigeixen una solució ràpida i efectiva a les administracions.

Respecte a la reunió del mes de novembre amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa sobre el pla urbanístic de la Paeria denominat Mariola 20.000, que preveu enderrocar aquests edificis en un termini de vuit o deu anys i construir nous habitatges, van al·legar que ja fa massa temps que esperen i “no poden aguantar més”. La intenció del consistori amb aquesta actuació és la de crear una zona d’habitatges moderns amb espais verds i renovar l’aspecte urbanístic del barri.

Encara no s’ha especificat com es reallotjarà les famílies que resideixen en aquests blocs, però l’ajuntament va destacar que es tractarà cada cas “de manera personalitzada i amb el tracte que correspongui a cada situació”.

tracking