SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Apunyalades dos joves al coll i el cap després d'una baralla a Cappont

Van ser atacades dimarts a la matinada al ser increpades per una parella a l’avinguda de les Garrigues || Els Mossos d’Esquadra han detingut els sospitosos

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos joves d’uns vint anys van resultar ferides la matinada de dimarts al ser apunyalades per una parella a l’avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont. Els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per aclarir els fets, han detingut els dos suposats autors, segons van informar ahir fonts properes al cas.

El succés va tenir lloc a les 4.50 hores a l’avinguda de les Garrigues a l’altura del carrer Agustins, on es trobaven tant les víctimes com els agressors. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, s’hauria produït un aldarull. Pel que sembla, la parella va increpar les dos joves i, de manera sorprenent, un d’ells va treure una navalla i va apunyalar una de les noies. La seua amiga va intentar defensar-la i també va rebre diverses punyalades, segons van informar les mateixes fonts.

Els dos autors poden ser acusats d’una doble temptativa d’homicidi o de lesions

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. Les dos joves van ser evacuades a l’hospital Arnau i la seua vida no corria perill, segons un portaveu de la policia catalana.

Els Mossos van detenir els dos suposats autors hores després del succés. Podrien ser acusats d’un doble delicte homicidi en grau de temptativa o d’un doble delicte de lesions.

D’altra banda, val a recordar que el mes d’abril passat un jutge va decretar l’ingrés a la presó d’un jove de 24 anys per apunyalar un home en aquesta mateixa zona de la ciutat. Els fets van ocórrer quan l’ara empresonat va increpar el gos que portava la víctima. Quan l’amo de l’animal li va recriminar la seua actitud, l’agressor el va apunyalar amb una navalla al tòrax, moment en què van intervenir diverses persones que es trobaven en aquells moments a la zona, la qual cosa va evitar que les lesions fossin encara més grans. Està acusat d’un delicte d’intent d’homicidi.

tracking